SÅ HÄR JOBBAR VI PÅ KRAMÉRS

Något som blivit populärt de senaste åren är att gå en intensivutbildning på heltid under en vecka hos oss, då har du möjlighet att lägga huvuddelen av din mc-utbildning när du tagit ledigt. Utbildningen passar dig som har ett bilkörkort i grunden och har viss erfarenhet av att ha kört tvåhjuligt fordon tidigare. Intesivutbildningen genomförs i grupper om 4-8 personer. Läs mer om intensivutbildningen här

Det går också bra att köra traditionellt med kanske en eller två lektioner i veckan beroende på hur snabbt du vill bli klar och om du vill ha möjlighet att hinna träna hemma mellan lektionerna hos oss.

Varje lektion är 2,5 timme för att du ska få så mycket tid som möjligt på övningsområdet vilket gör att du utvecklas mer varje lektion. När vi övar manöverering åker du med läraren, eller kör efter läraren till Bananpiren. När vi sedan övar på det inhägnade området kommer du alltid att ha en egen motorcykel och debiteras bara för 100 minuter av 150 minuters passet. Manövreringskörningen genomförs i regel med två elever och en lärare.

När du övar i trafik är utbildningstiden också 2,5 timme du debiteras dock bara för halva den tiden. För att få en effektivare utbildning är vi ute med två elever samtidigt. En elev kör själv och den andra eleven åker tillsammans med läraren. Den som åker med läraren har möjlighet att dra nytta av hur läraren agerar i olika trafiksituationer och kan lättare ta in intryck och kommentarer.

Betalning sker alltid innan utbildningen genomförs. Det går bra att betala på Kramérs E-handel, med Swish eller kort i receptionen.

Kramérs Startpaket mc – Du sparar 2139 krAvgifter till Kramérs Trafikskola
1 tim introduktionslektion körningingår
7,5 tim manöverkörning, tre tillfälleningår
2,5 tim stadskörning, varav halva tiden som passagerareingår
2,5 tim landsvägskörning, varav halva tiden som passagerareingår
2 tim praktisk fordonslektioningår
Teoripaket med appen Körkort nuingår
Administrativ avgift och Banavgiftingår
Summa10400 kr
*Tänk på att fler lektioner än de som ingår i startpaketet brukar behövas och att kostnaden för lån av mc vid prov tillkommer om du inte kör upp med egen mc.
Kramérs Riskutbildning
Riskutbildning 1700:-
Riskutbildning 2Från 2900:-
Övriga avgifter till Transportstyrelsen och Trafikverket
Teoriprov325 kr
Körprov1650 kr
Tillverkning av körkort250 kr
Fotografering till körkort80 kr

Ordinare priser
Syntest100 kr
Körlektion 60 min1040 kr
Körlektion 75 min1300 kr
Körlektion 100 min1733 kr
Teoripaket med appen Körkort nu2500 kr
Ordinare priser
Fordonslektion300 kr
Lån av skyddsutrustning hela utbildningen500 kr
Lån av mc vid prov inkl. uppvärmning1200 kr
Administrativ avgift400 kr
Manöverbana engångsavgift500 kr
    Tänk på!
  • när lektionerna i ditt startpaket är slut så gäller ordinarie priser.
  • om du inte behövde hela ditt paket för att klara utbildningen så betalar vi tillbaka kvarstående belopp minus paketrabatten.
  • om du inte nyttjar hela ditt paket och avbryter utbildningen så betalar vi tillbaka kvarstående belopp minus paketrabatten och 10% i administrativa kostnader.
  • ovanstående priser på startpaket gäller i 2 år från betalningstillfället.
  • alla priser är inklusive moms.