Öppet hus med el-cross

Kom ut till vår nya verksamhet Kramérs Event och Konferens på öppet hus 1 maj kl.10.00-16.00. Du blir då bjuden på kaffe och bulle samt får möjlighet att testa våra el-crossar.

Välkommen!

 

 

 

Göteborgs centralaste manöverbana

Nu har vi skrivit på kontrakt till Göteborgs centralaste manöverbana i Frihamnen. Det är den tidigare STCC banan som vi nu lagt vantarna på. Området är perfekt för dig som skall ta MC-kort för din grundutbildning, slutprovsmanövrering samt den praktiska risk 2 utbildningen.

 

 

 

Mc-mässan 2018 är öppnad!

Nu är vi på plats på MC-mässan! Kom och träffa oss i monter D05:22 där vi snackar mc-utbildning samt våra nya företagsdelar med el-crossar och mc-uthyrning. Du kan även få en kopp kaffe och bli utmanad i pingis efter att du har varit med i vår tävling med riktigt fina priser. Utöver detta så kan du även träffa oss uppe i actionhallen där vi har provkörning av våra el-crossar samt våra vanliga BMW övningsmotorcyklar.

 

 

 

Nyhet! Kramérs Event och Konferens

Nu har vi startat upp en ny spännande verksamhet för dig!

Utmana personalen, ledningsgruppen, hockeylaget eller tjejerna på möhippan i ett actionfyllt och miljövänligt race på elcross! Perfekt teambuilding eller kick off aktivitet när du vill göra något annorlunda. Kör elcross med mer eller mindre inslag av utbildning och fortsätt sedan dagen med att konferera i en kreativ industriell miljö.

Nästan alla från 16 år kan köra med eller utan förkunskaper, inget körkort krävs.

Anläggningen ligger i Lerums kommun, endast ca 30 min från Göteborg.

Läs mer på kramers

 

 

 

Eu-toppmöte i Göteborg

Viktig information

På grund av EU-toppmötet fredagen den 17/11 är trafikskolan stängd. Vi passar på att fortbilda oss på annan ort.

Torsdagen den 16/11 håller vi öppet som vanligt. Tänk dock på att vara ute i god tid när du skall åka till oss då störningar kan förekomma på vägar och i kollektivtrafiken.

 

 

 

Kramérs i Dagens industri

I torsdagens Dagens industri kan du läsa en artikel om att fler väljer att köra upp för automatväxlad bil. Erik Larsson från Kramérs Trafikskola samt vår elev Elin Achilles uttalar oss i frågan och kan bekräfta att även vi på Kramérs har märkt en ökad efterfrågan på automatväxlat körkort.

”Växeln är ju ett störningsmoment och egentligen onödig när man tänker på att utvecklingen går mot fler automatväxlade bilar och trenden med elbilar där alla är automater” säger Erik.

”Det är en extra stress med manuell växel som jag gärna slipper. Fast mamma och andra i släkten har tjatat om att jag ska ta vad de kallar ett riktigt körkort. Det går ju att komplettera med en ny uppkörning sedan om jag skulle vilja. Men det tror jag aldrig att jag gör” säger Elin

Hela artikeln går att läsa i Dagens industri torsdagen den 31 augusti.

Klicka på bilden för att se den i helformat.