Välkommen till Kramérs mopedutbildning

Vill du ta dig till skolan eller träningen lättare? Om du behöver AM-körkort till din EU-moped klass 1 eller förarbevis till din EU-moped klass 2 så kan vi hjälpa dig. Som kund hos Kramérs Trafikskola kan du känna dig trygg. Vi har den kunskap och rutin som krävs för att du skall uppnå de höga krav Trafikverket och trafiken kommer att ställa på dig nu och i framtiden. Företaget bildades i Göteborg redan 1909 och resultaten för våra elever på Trafikverkets prov är mycket goda.

Kontakta oss redan idag

Välj utbildning

Rolig fakta från Kramérs

Först i Sverige med mopedutbildning
Det är skönt att åka moped
Moped ger dig frihet

Det här säger våra elever som tagit körkort om oss

Tack Kramérs och framförallt Camilla och Mattias för att ni har varit helt grymma! Idag fick jag mitt efterlängtade körkort!

Phoenix JolinHelt grymma!

Kan STARKT rekommendera denna körskola:-) Är supernöjd med bemötandet samt undervisningen jag fått! Extra stort tack till Camilla Brenander som var min lärare:-)

Bianca BlomSupernöjd

Kan STARKT rekomendera denna Trafikskola, tog mitt efterlängtade A kort hos dem.

Robert StrömSTARKT rekomendera

Har tagit både begränsat och obegränsat mc-kort hos dessa fenomenala individer till lärare som gör körskolan till vad den är. Är så ofattbart tacksam för alla kunskaper, alla skratt och framförallt för att jag nu ensam kan beger mig ut på vägarna och känna mig trygg samtidigt som jag har sällskap av Fru Adrenalin. Att ni dessutom känner igen en genom bara hjälmen, trots tonat visir, nu ett halvår efter sista kortet togs säger grymt mycket. Fruktansvärt bra jobbat allesammans och jag lurade in bröderna Jonas och Johans Andersson i era nypor ;). Wherever your Mind wonders. Ride after it.

Robin LarssonRide after it