Välkommen att ta ditt MC-kort hos oss!

Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg med ett stort leende på läpparna? Njuta mer av sommaren, eller bara slippa trängselskatten?

Om du behöver körkort för Tung, Mellan, eller Lätt mc så kan vi hjälpa dig. Som kund hos Kramérs Trafikskola kan du känna dig trygg, vi är Göteborgs största mc-skola med åtta välutbildade lärare på motorcykel. Resultaten för våra elever på Trafikverkets prov är mycket goda.

Hos oss är alla varmt välkomna. Vi utbildar dig som aldrig kört mc tidigare, lika väl som dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet. Har du redan körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning är du också varmt välkommen att kontakta oss på Kramérs Trafikskola.

 

Nyhet! Kramérs Event och Konferens

Nu är vår nya satsning äntligen igång! Kör el-cross motorcykel privat eller med företaget. Det finns även möjlighet att konferera i samband med körningen i en kreativ industriell miljö. Läs mer på www.kramersevent.se

60 min testlektion på mc nu ord. pris 1020:- Köp produkten på vår E-handel, boka in tiden på 031-150261.

PRISER

Vad kostar det att ta ett mc-kort? Läs mer här

Riskutbildning 1 och 2 centralt i Göteborg

Gör din Riskutbildning 1 och 2 för mc en måndag, fredag eller lördag centralt i Göteborg. Läs mer här

INTENSIVKURS

Drömmer du om att ta MC-körkort men får det aldrig att bli av? Gör din körkortsutbildning intensivt på en vecka i Göteborg. En vecka fylld av skratt varvat med teoretisk och praktisk träning. Läs mer här

Vi på Kramérs:

Är störst på mc i Göteborg
100% av våra elever älskar att köra hoj
Har nu även uthyrning av motorcyklar
Startat eventanläggning med el-crossar.

Följ med oss på årets mc-resa till Stryn!

Följ dessa enkla steg till ditt MC-kort

 • KÖRKORTSTILLSTÅND

  För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Hör av dig till oss så planerar vi in en tid då vi hjälper dig med syntest och ansökningshandlingarna. Därefter rapporterar vi dig till Transportstyrelsen som behandlar ansökan efter att du betalt in avgiften för körkortstillstånd. Det tar i regel 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

 • ÖVNINGSKÖRNING PRIVAT

  Om du tänker övningsköra privat så måste din handledare skicka in en ansökan om handledartillstånd till Transportstyrelsen. Det krävs inte någon handledarutbildning för mc. Ansök här

 • TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

  Teoriutbildning- När du betalat ett startpaket eller teoriavgift får du tillgång till den digitala elevcentralen för mc. Detta är marknadens modernaste teorisystem för mc. Du kan nu börja resan mot ditt mål. Det funkar att göra teorin på telefonen eller en dator hemifrån istället för på trafikskolan om det passar dig bättre.

  Körutbildning- Parallellt med teorin tar du dina körlektioner. Vi rekommenderar att du börjar med en 60 min lektion där du tillsammans med din lärare lägger upp en plan för dina mål och hur dina förväntningar ser ut. Därefter börjar vi den praktiska utbildningen med grundläggande övningar eller en koll på tidigare kunskaper om du redan övat hemma. (mer information om hur vi jobbar finns på prissidan). Din handledare vid privat övningskörning är välkommen att följa med på egen mc under lektionerna.  Du får köra säkra och smidiga motorcyklar. BMW F700GS om du ska köra tung- eller mellanklassen. KTM 125 Duke för dig som ska ta lätt mc-kort. Alla motorcyklarna är utrustade med ABS bromsar. Du kan börja köra 07.00 varje vardagsmorgon från mitten på mars till slutet av oktober. Har du svårt att komma ifrån på vardagar eller känner att du vill få kortet snabbt så kan vår intensivutbildning på en vecka passa dig.

 • RISKUTBILDNING 1 OCH 2

  Riskutbildning 1 –  (alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden) kan du med fördel boka in hos oss tidigt i din utbildning. Läs mer här Riskutbildning 2 – Gör du hos oss på Kramérs en fredag eller lördag centralt i Göteborg, den skall göras i slutet av din utbildning. Vi hjälper dig att planera när du skall boka in utbildningen. Riskutbildningarna måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs. Riskutbildning för personbil kan inte tillgodoräknas för motorcykel.

 • KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV PÅ TRAFIKVERKET

  Kunskapsprovet måste vara godkänt för att körprovet ska gå att boka, du måste ha minst 52 rätt av dina 65 frågor. Ett godkänt teoriprov är giltigt i ett år. Körprovet utgår från Säve med först ett manöverprov och därefter körning i trafik.

Det här säger några tidigare elever

Bästa trafikskolan! Den har allt. Härlig personal, grym service, kompetenta instruktörer och bra priser. Sen jag tog mitt mc-kort för 15 år sen så har jag fortfarande glädje av Kramérs. De fixar med träffar och långturer för mc och hyr ut hojar och skyddsutrustning om man vill prova något nytt. Toppklass!

Cassius CruickshankFortfarande glädje av Kramérs

Underbar personal och väldigt trevligt bemötande. 🙂 Rekommenderas varmt till alla som funderar på att ta MC-kort.

Christian ErikssonRekommenderas varmt

Men herregud VÄRLDENS bästa trafikskola! Så förstående, pedagogiska och personliga!

Cissi RamsbyFörstående, pedagogiska och personliga!

Har tagit både begränsat och obegränsat mc-kort hos dessa fenomenala individer till lärare som gör körskolan till vad den är. Är så ofattbart tacksam för alla kunskaper, alla skratt och framförallt för att jag nu ensam kan beger mig ut på vägarna och känna mig trygg samtidigt som jag har sällskap av Fru Adrenalin. Att ni dessutom känner igen en genom bara hjälmen, trots tonat visir, nu ett halvår efter sista kortet togs säger grymt mycket. Fruktansvärt bra jobbat allesammans och jag lurade in bröderna Jonas och Johans Andersson i era nypor ;). Wherever your Mind wonders. Ride after it.

Robin LarssonRide after it