Slide background

Det här säger våra elever om oss

Har tagit både begränsat och obegränsat mc-kort hos dessa fenomenala individer till lärare som gör körskolan till vad den är. Är så ofattbart tacksam för alla kunskaper, alla skratt och framförallt för att jag nu ensam kan beger mig ut på vägarna och känna mig trygg samtidigt som jag har sällskap av Fru Adrenalin. Att ni dessutom känner igen en genom bara hjälmen, trots tonat visir, nu ett halvår efter sista kortet togs säger grymt mycket. Fruktansvärt bra jobbat allesammans och jag lurade in bröderna Jonas och Johans Andersson i era nypor ;). Wherever your Mind wonders. Ride after it.

Robin LarssonRide after itFunkyInc

Det är 2:a gången i rad som jag tar körkort för en ny behörighet. Prov avklarade på första försöket. Det är kompetent personal och trevlig serviceanda på lektionerna.

Peter Söderberg2:a gången i radZax

Bästa MC-skolan i stan! klarade uppkörning utan proplem efter endast startpaketet! Tack till ALLA MC-lärare Erik, Stefan och Mattias!

Patrik HenrikssonBästa MC-skolan i stan!

Kan STARKT rekomendera denna Trafikskola, tog mitt efterlängtade A kort hos dem.

Robert StrömSTARKT rekomendera

Kan STARKT rekommendera denna körskola:-) Är supernöjd med bemötandet samt undervisningen jag fått! Extra stort tack till Camilla Brenander som var min lärare:-)

Bianca BlomSupernöjd

Tog mitt MC kort igår och vill bara säga stort tack till er på Kramérs. Ni har varit helt fantastiska!!!!! Bästa trafikskolan i stan!!!!!!!!

Peter MalmbergNi har varit helt fantastiska!!!!!

Riktigt bra trafikskola, tog mitt körkort där 2009, supernöjd och ska komma tillbaka för MC i år/nästa 🙂

Patrik KingKomma tillbaka för MC

Idag klarade jag teorin och har körkort!! Ni gjorde det roligt att ta körkort med både pedagogiska och underbart trevliga & roliga lärare! Stort tack till Birgitta och Leon, ni är underbara och jag kommer sakna våra bilturer. Vi ses i trafiken 😉

Karolina BönaStort tack till Birgitta och Leon, ni är underbara och jag kommer sakna våra bilturer

Tog mitt mc kort idag! Tack för denna tid Kramér! Har varit en kanonkul resa tillsammans med ett gäng riktigt duktiga mc lärare! Känns nästan lite tråkigt att inte komma tillbaka, men ändå gött 🙂 Syns nästa år på mc träffen!

Mathias AndreassonKänns nästan lite tråkigt att inte komma tillbaka

Tack Kramérs och framförallt Camilla och Mattias för att ni har varit helt grymma! Idag fick jag mitt efterlängtade körkort!

Phoenix JolinHelt grymma!

Idag fixade jag uppkörningen för MC- A
Kört med alla lärare på skolan, och är mycket nöjd! 🙂
Märks att dom är noga med att skräddarsy en utbildning efter elevens behov! Ses den 4e juni!

Rasmus PalmgrenMärks att dom är noga med att skräddarsy en utbildning efter elevens behov!

Vad tycker du om Kramérs Trafikskola?