Välkommen att göra din Risk 2 utbildning hos oss

Nu kan du göra din obligatoriska riskutbildning 2 för mc centralt i Göteborg på en fredag eller lördag. Vårt mål är att du skall få en rolig, nyttig och inte minst lärorik utbildning. Vi har mångårig erfarenhet av mckörning och riskutbildningar. Alla våra instruktörer jobbar även dagligen som mclärare i Göteborg. Utbildningen är öppen för alla, oavsett om du kör privat, går hos oss på Kramérs Trafikskola eller på någon annan trafikskola.

Riskutbildning 2 – handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

Utbildningen kommer att beröra risker med överskattning av din egen förmåga, vanliga olyckssituationer, farliga beteenden och vikten av samspel med övriga trafikanter.

För att kunna genomföra utbildningens praktiska delar är det viktigt att du är i slutet av din utbildning. Om vår instruktör bedömer att din körförmåga är för låg så är avgiften för dagens utbildning förverkad. När du övat upp dina färdigheter och vill göra om utbildningen hos oss betalar du halva kursavgiften.

En godkänd riskutbildning är giltig i 5 år.

Både del 1 och 2 måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs.

På Körkortsportalen hittar du mer nyttig information angående riskutbildningarna.

Bokning av kurs

Att delta vid ett kurstillfälle kostar från 2900 kr per deltagare, i priset ingår lån av mc, komplett säkerhetsutrustning (stl xs-xxl) och fika.

För att se lediga kursdatum går du in under fliken kurser på Kramérs E-handel där du också kan boka in och betala din plats på kursen. Vid frågor ring 031-15 02 61

Kör du lätt mc (125cc) så behöver du kontakta oss innan bokning.

Boka kurs