Jobba hos oss

Fyra trafiklärare sökes!

Vår vision är att vara ett av Sveriges ledande småföretag. Sedan snart två år tillbaka heter vi Kramérs 1909 AB, företagets huvudverksamhet är Kramérs Trafikskola som grundades av Josef Kramér år 1909. Trafikskolan ligger vid Ullevi centralt i Göteborg. Våra nya verksamheter är Kramérs Event och Konferens med el-crosskörning för företagsgrupper samt Kramérs Riskutbildning i Frihamnen. Kramérs Mc-uthyrning är också en av bifirmorna. Då företaget är i en tillväxtfas söker vi fyra trafiklärare för att hantera den ökade efterfrågan på vår kärnverksamhet.
I dag är det Mattias Glemfors och Erik Larsson som driver företaget med femton anställda.
För att trivas hos oss bör du känna för våra ledord: Vara ödmjuk, hjälpa varandra, ta ansvar och vilja utvecklas.

Vi söker två trafiklärare till bilutbildningen och två till i huvudsak mc-utbildningen.

Utbildad trafiklärare på behörighet B är ett krav. Meriterande om du också är utbildad mc-lärare men vi är beredda att utbilda dig till mc-lärare om du i övrigt är rätt person för jobbet.

Kollektivavtal finns

Heltid tillsvidare med tillträde ca 1 april 2019 eller efter överenskommelse.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast 20190115
Stämmer beskrivningen på dig och du är sugen på en ny modern arbetsplats med många sköna jobbarkompisar så borde du söka.
Skicka in din ansökan till erik@kramers1909.se och märk ansökan med ”jobbansökan trafiklärare”. Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Erik Larsson på mail eller tfn 070-684 55 44.