Intensivutbildning, MC-körkortsvecka på Kramérs i Göteborg

Vi på Kramérs:

Är störst på mc i Göteborg
100% av våra elever älskar att köra hoj
Hyr ut motorcykel till dig när kortet är fixat
Har Göteborgs centralaste manöverbana i Frihamnen

Bilden är från Kramérs årliga resa till Stryn i Norge. Följer du med nästa år?

Om upplevelsen

 • Testlektion innan planerad intensivvecka

  I god tid innan planerad intensivvecka kör du en testlektion hos oss. Testlektionen ingår i priset och syftar till att få en bra start på kommande utbildning. Din lärare har också möjlighet att stämma av dina tidigare erfarenheter och förmåga att tillgodogöra dig nya kunskaper. Allt för att du skall vara så nära slutmålet som möjligt efter den intensiva körkortsveckan.

 • De första dagarna

  Vi tillbringar de första dagarna på vårt centralt belägna manöverområde där vi varvar utbildningen med en mängd olika övningar i låg och hög fart för att du skall bli bra ”kompis” med motorcykeln. Vi övar olika körtekniker och lär oss mer om motorcykeln.

 • Inledning

  Upplevelsen inleds med att du tas emot i våra lokaler vid Ullevi. Här börjar vi med en genomgång av veckans övningar och upplägg. Därefter provar vi ut den personliga skyddsutrustningen innan vi tar oss ut till vårt manöverområde.

 • Övningar

  Under veckan genomför du övningar på olika körbanor, tränar inbromsning, gör manöverprov mellan konor som motsvarar uppkörningsprovet etc. Mellan körpassen jobbar vi med säkerhetskontroller och fordonsteknik.

 • Upplev vackra Göteborg

  Är du inte Göteborgare så guidar vi dig gärna till det mest sevärda i Göteborg.

 • Slutet av veckan

  I slutet av veckan läggs fokuset på körning i trafik samt repetition av Trafikverkets provbanor.

 • Riskutbildning 1 & 2

  På måndagen görs den obligatoriska risk 1 utbildningen och på fredags förmiddagen avslutas veckan med den praktiska risk 2 utbildningen.

 • Efter veckan

  Efter intensivveckan ingår det ytterligare en körtid då du har möjlighet att göra en utbildningskontroll. Lektionen syftar till att du ska få ett kvitto på att den nya inlärda kunskapen sitter inför kommande prov på Trafikverket.

 • Trafikverkets kunskapsprov

  När veckan är över och du genomfört de obligatoriska riskutbildningarna så har du möjlighet att genomföra Trafikverkets kunskapsprov på valfri provort.

 • Körprovet på Trafikverket

  När kunskapsprovet är godkänt och du har nått upp till målen med körningen så hjälper vi dig gärna att planera in det avslutande körprovet på Trafikverket.

 • Vem passar körkortsveckan?

  Körkortsveckan passar bäst för dig som har bilkörkort och åtminstone har testat på att köra moped, cross eller mc tidigare. Programmet bygger på att du läser in aktuell teori innan körkortskursen börjar. Detta kan ske på distans eller med teoristöd hos oss på Trafikskolan.

 • Härlig, rolig, svettig...

  När veckan är slut hoppas vi att du haft en härlig, rolig, svettig och inte minst mycket lärorik tid med oss på Kramérs Trafikskola.

Intresseanmälan för MC-körkortsveckan

Skicka intresseanmälan

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Det här säger våra elever om oss

Rekommenderas varmt. MC intensiv utbildning är en höjdare. Bra upplägg och struktur, kul med sammanhållningen som blir och väl förberedd inför ”uppkörningen”. Betyg MVG !

Michael ErnforsKul med sammanhållningen

Bästa MC-skolan i stan! klarade uppkörning utan proplem efter endast startpaketet! Tack till ALLA MC-lärare Erik, Stefan och Mattias!

Patrik HenrikssonBästa MC-skolan i stan!

Kan STARKT rekomendera denna Trafikskola, tog mitt efterlängtade A kort hos dem.

Robert StrömSTARKT rekomendera

Kan inte ge ett bättre betyg än högsta! Kramers Trafikskola har fattat grejen med toppen service hela vägen från intresse till kortet i handen.
Vill tacka Erik som gjorde en veckas intensiv utbildning till något mer än bara en utbildning: lärorikt, vansinnigt kul och intensivt med perfekt balans. Kommer aldrig glömma denna veckan och alla goa händelser och människor. Helt klart värt sina 370 mil tur och retur från Kiruna!

Pontus ZandelinHelt klart värt sina 370 mil tur och retur från Kiruna!