Intensivkurs för bilkörkort i Göteborg

Drömmer du om att ta körkort men får det aldrig att bli av? Har du påbörjat din utbildning men inte nått slutmålet? Gör din körkortsutbildning intensivt på två veckor. Nu behöver du inte resa iväg för att gå din intensivutbildning. Kör här hemma och ha ruskigt kul samtidigt. Praktisk körträning varvat med inslag av teoristöd om du känner att det behövs. Skaffa dig en utbildning och körkunskaper som du kommer ha stor glädje av lång tid framöver!

Så här jobbar vi på våra intensivkurser

Vårt standard upplägg är att vi jobbar ihop två elever och en lärare. Ni turas om att köra under den praktiska utbildningen, du får då mer tid vid den aktuella övningsplatsen och kan dra nytta av att se hur den andra eleven agerar i olika trafiksituationer. Att ni arbetar i grupp gör också att du får lättare att ta in nya intryck och kommentarer till en lägre kostnad för dig. Vi på Kramérs har mycket goda erfarenheter av arbetssättet och en stor majoritet av de elever som har testat utbildningsmodellen är mycket nöjda.

Om du trots detta hellre vill köra individuellt med din lärare så går det självklart att ordna. Detta måste dock tydligt framkomma vid bokningstillfället, priset är det samma men den praktiska utbildningstiden halveras då du inte längre åker med som passagerare.

Vi på Kramérs Trafikskola förbehåller oss också rätten att genomföra intensivutbildningen individuellt om ojämnt antal elever går kursen aktuell vecka.

PRISER

Bil intensivutbildning innehåll
Specifikt kursinnehåll
– Du sparar 3560 kr
Förberedande testlektionIngår
Elevcentralen Premium (ny elektronisk teoriundervisning)Ingår
Ca 40 timmar praktisk utbildning var av halva tiden som passagerare.Ingår
TeoristödIngår
Riskutbildning 1 och 2Ingår
Grupputbildning med två elever per bil och lärare.Ingår
Pris:17.000 kr per person (inkl. moms)*
*Info* Transportstyrelsens/ Trafikverkets avgifter samt ev kostnad för lån av bil vid körprov tillkommer.

Kursen ger ingen garanti till körkort. Ev resa och logi bekostas av deltagaren. Tips på boende: Arena Hotel som ligger 100m från skolan. Uppge rabattkod Kramérs Trafikskola vid rumsbokning. Tel till Arena Hotel 031-158380.

Om upplevelsen

 • De första dagarna

  Vi tillbringar de första dagarna på lugna vägar med lite trafik. Allt för att du skall få tid på dig att öva in rätt avsökningsteknik och riskmedvetande. Vi lägger fokus på den praktiska utbildningen i bilen med inslag av teoristöd inne på trafikskolan om du har behov av det. Den praktiska utbildningen sker i mindre grupper, i regel två elever och en lärare.

 • Inledning

  Utbildningen inleds med att du tas emot i våra lokaler vid Ullevi. Här börjar vi med en genomgång av veckans övningar och upplägg. Därefter går vi ut till bilen en Volkswagen Golf och börjar veckans körövningar.

 • Övningar

  Under kursen genomför du körövningar i lugnare villaområden, olika typer av landsvägar, stadstrafik samt motorvägar. Vi varvar den praktiska utbildningen i bilen med teoretiska studier inne på trafikskolan. Du kommer också få utbildning i hur du kontrollerar bilens viktigaste delar.

 • Upplev vackra Göteborg

  Är du inte göteborgare så guidar vi dig gärna till det mest sevärda i Göteborg.

 • Slutet av andra veckan

  Sista dagen på utbildningen får du köra en utbildningskontroll, du får då under ca en timme köra all typ av körning som du övat och blivit godkänd på under veckorna.
  Syftet är att du och vi skall göra en bedömning om allting sitter inför en uppkörning.

 • Riskutbildning 1 & 2

  Under den första veckan görs den obligatoriska risk 1 utbildningen och under vecka två den praktiska risk 2 utbildningen.

 • Trafikverkets kunskapsprov och körprov

  När veckorna är över och du genomfört de obligatoriska riskutbildningarna, samt att du nått upp till de teoretiska och praktiska målen så har du möjlighet att genomföra Trafikverkets kunskapsprov och körprov. Vi hjälper dig då gärna att planera in de avslutande proven på Trafikverket.

 • Vem passar intensivkursen?

  Intensivutbildningen passar dig som har påbörjat din körkortsutbildning tidigare. Kravet är att du skall kunna manövrera bilen självständigt (starta, stanna, krypköra, växla, starta i backe, backa, vända och parkera.). Vi hjälper dig gärna att nå förkunskapskraven innan du planerar in intensivutbildningen. Du har möjlighet att påbörja den teoretiska delen av utbildningen i Elevcentralen samt appen Körkort nu om du vill komma väl förberedd till intensivkursen.

 • Härlig, rolig, intensiv....

  När andra veckan är slut hoppas vi att du haft en härlig, rolig, intensiv och inte minst mycket lärorik tid med oss på Kramérs Trafikskola.

Intresseanmälan för intensivutbildning

Skicka intresseanmälan