Öppet hus med el-cross

Kom ut till vår nya verksamhet Kramérs Event och Konferens på öppet hus 1 maj kl.10.00-16.00. Du blir då bjuden på kaffe och bulle samt får möjlighet att testa våra el-crossar.

Välkommen!

 

 

 

Göteborgs centralaste manöverbana

Nu har vi skrivit på kontrakt till Göteborgs centralaste manöverbana i Frihamnen. Det är den tidigare STCC banan som vi nu lagt vantarna på. Området är perfekt för dig som skall ta MC-kort för din grundutbildning, slutprovsmanövrering samt den praktiska risk 2 utbildningen.

 

 

 

Mc-mässan 2018 är öppnad!

Nu är vi på plats på MC-mässan! Kom och träffa oss i monter D05:22 där vi snackar mc-utbildning samt våra nya företagsdelar med el-crossar och mc-uthyrning. Du kan även få en kopp kaffe och bli utmanad i pingis efter att du har varit med i vår tävling med riktigt fina priser. Utöver detta så kan du även träffa oss uppe i actionhallen där vi har provkörning av våra el-crossar samt våra vanliga BMW övningsmotorcyklar.

 

 

 

Nyhet! Kramérs Event och Konferens

Nu har vi startat upp en ny spännande verksamhet för dig!

Utmana personalen, ledningsgruppen, hockeylaget eller tjejerna på möhippan i ett actionfyllt och miljövänligt race på elcross! Perfekt teambuilding eller kick off aktivitet när du vill göra något annorlunda. Kör elcross med mer eller mindre inslag av utbildning och fortsätt sedan dagen med att konferera i en kreativ industriell miljö.

Nästan alla från 16 år kan köra med eller utan förkunskaper, inget körkort krävs.

Anläggningen ligger i Lerums kommun, endast ca 30 min från Göteborg.

Läs mer på kramers

 

 

 

Eu-toppmöte i Göteborg

Viktig information

På grund av EU-toppmötet fredagen den 17/11 är trafikskolan stängd. Vi passar på att fortbilda oss på annan ort.

Torsdagen den 16/11 håller vi öppet som vanligt. Tänk dock på att vara ute i god tid när du skall åka till oss då störningar kan förekomma på vägar och i kollektivtrafiken.

 

 

 

Kramérs i Dagens industri

I torsdagens Dagens industri kan du läsa en artikel om att fler väljer att köra upp för automatväxlad bil. Erik Larsson från Kramérs Trafikskola samt vår elev Elin Achilles uttalar oss i frågan och kan bekräfta att även vi på Kramérs har märkt en ökad efterfrågan på automatväxlat körkort.

”Växeln är ju ett störningsmoment och egentligen onödig när man tänker på att utvecklingen går mot fler automatväxlade bilar och trenden med elbilar där alla är automater” säger Erik.

”Det är en extra stress med manuell växel som jag gärna slipper. Fast mamma och andra i släkten har tjatat om att jag ska ta vad de kallar ett riktigt körkort. Det går ju att komplettera med en ny uppkörning sedan om jag skulle vilja. Men det tror jag aldrig att jag gör” säger Elin

Hela artikeln går att läsa i Dagens industri torsdagen den 31 augusti.

Klicka på bilden för att se den i helformat.

 

 

 

*Mc-kort på köpet!

Bike Göteborg kör just nu en sommarkampanj på några Ducatimodeller där du får en intensivutbildning hos oss på köpet. Värde 21000 kr. Klicka på bilden för att se hela erbjudandet.

 

Nyhet! Kramérs mc-uthyrning

Nu är Kramérs nya satsning äntligen igång! Från och med nu kan du som har MC-kort hyra motorcykel av oss på Kramérs. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners BMW Sverige, Bike Göteborg och Länsförsäkringar nu 11 olika BMW motorcyklar av 2017 års modell för uthyrning. Testprojektet sträcker sig i första hand till sista augusti, men om allt går som planerat med stort intresse och få skador så hoppas vi på ett permanent samarbete med våra partners. Läs gärna mer på www.kramersmcuthyrning.se

 

Kramérs satsar vidare på mopedutbildningen

Nu är det klart att Kramérs satsar vidare på mopedutbildning. Under sommarlovet kommer hela fem mopedkurser genomföras med ett begränsat antal platser vid varje kurstillfälle. Kurserna genomförs under en vecka med teorikurs på förmiddagarna i början av veckan och sedan körning i slutet av veckan för alla som vill kunna köra moped klass 1. För de som nöjer sig med ett förarbevis för en klass 2 moped är det bara teorin som gäller. På bilden ser du Joakim Gustafsson, en av Påsklovets kursdeltagare som här är på väg att utföra en effektiv inbromsning.

 

50% rabatt på bil-körlektioner med våra två trafiklärarstudenter

Fram till sista mars har du möjlighet att köra bil-lektioner med 50% rabatt. Dessa lektioner bokas med våra duktiga trafiklärarstudenter Kajsa Bertilsson och Ida Jonasson. Båda tjejerna går sin sista termin på Trafiklärarutbildningen i Lerum och gör sin avslutande praktikperiod hos oss på Kramérs.