Välkommen att ta ditt körkort hos oss

Vill du känna dig fri, självständig och lycklig?
Ha möjlighet att köra bil till skola, jobb eller träning.

Hos oss på Kramérs kan du få hjälp med din körkortsutbildning för vanlig manuellt växlad-, automatväxlad- samt handikappanpassad bil. Vi har den kunskap och rutin som krävs för att du skall uppnå de höga krav Trafikverket och trafiken kommer att ställa på dig i framtiden. Företaget bildades i Göteborg redan 1909 och resultaten för våra elever på Trafikverkets prov är mycket goda.

Hos oss är alla varmt välkomna. Vi utbildar dig som aldrig kört bil tidigare, lika väl som dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa körningen inför körprovet. Har du redan körkort men känner att det skulle vara bra med lite avrostning är du också varmt välkommen att kontakta oss på Kramérs Trafikskola.

Vi på Kramérs har

Hjälpt över 38 629 elever med körkort
Nöjda kunder
Ägt över 529 bilar
Elever mellan 15-78 år

Följ dessa enkla steg till ditt körkort

 • KÖRKORTSTILLSTÅND

  För att kunna börja övningsköra och påbörja din utbildning måste du först ansöka om körkortstillstånd. Hör av dig till oss så planerar vi in en tid då vi hjälper dig med syntest och ansökningshandlingarna. Transportstyrelsen behandlar sedan din ansökan och det tar i regel 1-2 veckor innan du får ditt körkortstillstånd.

 • ÖVNINGSKÖRNING OCH INTRODUKTIONSUTBILDNING

  Om du tänker övningsköra privat måste du och den du ska köra med gå en handledarutbildning. Läs mer här

 • TEORI- OCH KÖRUTBILDNING

  Teoriutbildning
  När du betalat ett startpaket eller enbart teoripaket får du tillgång till elevcentralen och appen Körkort nu. Det är marknadens modernaste och mest heltäckande teorimaterial. Du kan nu börja resan mot ditt mål och vara väl förbered inför din första körlektion. Du har även fri tillgång till våra teoripass i grupp. Om du hellre vid ha enskilt teoristöd går det också att köpa till. Elevcentralen och appen Körkort nu kan göras hemifrån istället för på trafikskolan om det passar dig bättre.

  Körutbildning

  • Parallellt med teorin tar du dina körlektioner.
  • Din handledare vid privat övningskörning är välkommen att följa med i bilen under lektionerna.
  • Du kan välja mellan manuellt växlad, automatväxlad samt handikappanpassad bil.
  • Du får köra säkra och smidiga VW T-roc eller Golf om du kör manuell, VW Golf om du kör automat eller handikappanpassad bil.
  • Du kan börja köra 07.00 varje vardagsmorgon.
 • RISKUTBILDNING 1 OCH 2

  Riskutbildning del 1 handlar om alkohol, övriga droger, trötthet och riskfyllda beteenden. Du kan med fördel boka in dig tidigt i din utbildning. Läs mer här

  Riskutbildning del 2 handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Risk 2-utbildningen ska göras i slutet av din utbildning. Din lärare rekommenderar dig när du skall boka in dig på denna utbildning. En godkänd riskutbildning är giltig i 5 år. Både del 1 och 2 måste vara genomförda och godkända innan kunskapsprov och körprov genomförs.

 • KUNSKAPSPROV OCH KÖRPROV

  Kunskapsprovet och körprovet (uppskrivning och uppkörning) bokas så att de ligger under samma eller intilliggande dag. Skulle något av proven underkännas har du upp till två månader på dig att göra ett omprov.

Det här säger våra elever om oss

Bästa trafikskolan.

Allt är så perfekt oh ett plus för det trevilga bemötande man får av alla som jobbar där.

Jihan HifawiAllt är så perfekt

Det är 2:a gången i rad som jag tar körkort för en ny behörighet. Prov avklarade på första försöket. Det är kompetent personal och trevlig serviceanda på lektionerna.

Peter Söderberg2:a gången i rad

Absolut bästa trafikskolan i stan!
Jag ångrar inte en minut att jag valde er till att hjälpa mig på vägen till mitt körkort. Ni har fantastiskt bra personal som ser ens behov. Jag kommer absolut att rekommendera er till mina vänner när dom ska ta sina körkort. Vill även passa på att rikta ett stort tack till både Gustav Andersson och Lena Rundström som var mina lärare under tiden hos er. Återigen ett stort tack för all hjälp Smiley smile

Robert BevenrosNi har fantastiskt bra personal som ser ens behov.

Tusen tack för en jätte fin utbildning. Blev idag klar med mitt körkort, behörighet B och kunde inte vara mer nöjd med den utbildning jag fått hos er på Kramers trafikskola!

Richard ThyrKunde inte vara mer nöjd