Välkommen till Kramérs släp-utbildning

Är din nya husvagn eller båt för tung att dra med ditt vanliga bilkörkort? Vill du ha friheten att själv kunna dra din hästtransport till tävlingen? Då behöver du antingen ett BE-körkort till ditt tunga släp eller ett B96-körkort. Vi hjälper dig gärna med den behörighet du behöver. Som kund hos Kramérs Trafikskola kan du känna dig trygg. Vi har den kunskap och rutin som krävs för att du skall uppnå de höga krav Trafikverket och dagens trafikmiljö ställer på dig. Företaget bildades i Göteborg redan 1909.

Kontakta oss för att se lediga kursstarter för din släputbildning under hösten 2019.

Välj utbildning

Rolig fakta från Kramérs

Har 2 tunga släp
5 lärare med BE-körkort
Kan lasta 6 motorcyklar på ett av släpen.

Det här säger våra elever om oss

Tack Kramérs och framförallt Camilla och Mattias för att ni har varit helt grymma! Idag fick jag mitt efterlängtade körkort!

Phoenix JolinHelt grymma!

Kan STARKT rekommendera denna körskola:-) Är supernöjd med bemötandet samt undervisningen jag fått! Extra stort tack till Camilla Brenander som var min lärare:-)

Bianca BlomSupernöjd

Kan STARKT rekomendera denna Trafikskola, tog mitt efterlängtade A kort hos dem.

Robert StrömSTARKT rekomendera

Har tagit både begränsat och obegränsat mc-kort hos dessa fenomenala individer till lärare som gör körskolan till vad den är. Är så ofattbart tacksam för alla kunskaper, alla skratt och framförallt för att jag nu ensam kan beger mig ut på vägarna och känna mig trygg samtidigt som jag har sällskap av Fru Adrenalin. Att ni dessutom känner igen en genom bara hjälmen, trots tonat visir, nu ett halvår efter sista kortet togs säger grymt mycket. Fruktansvärt bra jobbat allesammans och jag lurade in bröderna Jonas och Johans Andersson i era nypor ;). Wherever your Mind wonders. Ride after it.

Robin LarssonRide after it